U bevindt zich hier: Home > Aanbod > Kids Krav Maga

Kids Krav Maga.

Ook kinderen kunnen bij KravPoint terecht om zichzelf te leren verdedigen en weerbaarder te worden.

Vanaf 6 jaar (eerste studiejaar) kunnen ze één uur per week bij ons komen trainen. Tijdens de trainingen mogen ze zich volledig uitleven en doen ze spelenderwijs vaardigheden op die ze de rest van hun leven kunnen gebruiken. De lessen zijn logisch opgebouwd en de technieken worden op een kindvriendelijke manier aangereikt.

Vanaf de leeftijd van 12 jaar kunnen ze doorstromen naar de lessen Teens Krav Maga voor tieners.

Lessen.

Spelenderwijs zichzelf leren verdedigen, dat is waar de Kids Krav Maga lessen om draaien. Aan de hand van verschillende spelvormen leren de kinderen situaties goed inschatten, conflicten vermijden en indien nodig zichzelf of een vriendje op gepaste manier verdedigen.

We besteden veel aandacht aan het gebruiken van hun stem in geval van gevaar, op een gepaste manier grenzen aangeven en respect opbrengen voor elkaar. Uiteraard leren we ze ook trappen, stoten, afweren, zichzelf bevrijden uit verschillende grepen en meer. De kinderen leren van elkaar en met elkaar.

Kids Krav Maga is de ideale manier om het zelfvertrouwen en de mentale en fysieke weerbaarheid van je kinderen te vergroten. Bovenal zijn de lessen enorm Fun!

Locaties.

Zin gekregen om Krav Maga te ontdekken?