U bevindt zich hier: Home > Aanbod > Teens Krav Maga

Teens Krav Maga.

Ook tieners kunnen bij KravPoint terecht om zichzelf te leren verdedigen en weerbaarder te worden.

De lessen voor tieners zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Tijdens de trainingen werken ze aan hun fysieke conditie en leren ze zich zowel verbaal als fysiek verweren wanneer ze in een conflict zouden terecht komen. De lessen zijn logisch opgebouwd en de tieners leren van elkaar en met elkaar.

Jonger dan 12 jaar? geen probleem we bieden ook Kids Krav Maga lessen voor kinderen vanaf 6 jaar aan.

Lessen.

Tijdens de Teens Krav Maga lessen worden alle facetten van de Krav Maga lessen voor volwassenen behandeld, maar speciaal toegespitst op de leefwereld van tieners. Aan de hand van verschillende oefeningen leren we ze situaties goed inschatten, conflicten vermijden of de-escaleren, hoe omgaan met een agressieve groep en indien nodig zichzelf of een vriend op gepaste manier verdedigen.

Ze leren zich verdedigen tegen allerhande trappen en stoten, verschillende manieren van vastpakken, bedreigingen met een mes en meer. Dit alles staand, zittend, liggend en tegen één of meerdere tegenstanders.

Een vermeden gevecht is een gewonnen gevecht, daarom werken we met de tieners ook veel rond het aangeven van grenzen, hoe op een gepaste manier reageren op schelden, omgaan met verbale conflicten en respect voor je medemens.

Teens Krav Maga is de ideale manier om het zelfvertrouwen, de fysieke conditie en de mentale en fysieke weerbaarheid van je tieners te vergroten.

Locaties.

Zin gekregen om Krav Maga te ontdekken?