U bevindt zich hier: Home > Aanbod > Cursus Zelfverdediging voor Vrouwen

Cursus zelfverdediging voor vrouwen.

Het is nooit de fout van het slachtoffer!

Het is de verantwoordelijkheid van mannen om vrouwen en hun grenzen te respecteren. Maar tot op de dag dat alle mannen dit doen, moedigen we vrouwen aan om zichzelf te leren verdedigen; Niet omdat het hun verantwoordelijkheid is, maar omdat het spijtig genoeg hun realiteit is.

Voel jij je als vrouw soms onzeker en onvei­lig in bepaalde situaties, bijvoorbeeld op straat, op je werk of in het uitgaansleven? Loop je al een tijdje rond met het idee om te leren hoe je jezelf en je dierbaren kan verdedigen in tijden van nood? Wil je steviger in je schoenen staan, mentaal weerbaarder en fysiek sterker worden? Zou je graag meer aan beweging doen, meer ca­lorieën verbranden en je leven een sportieve impuls geven? Dan heeft KravPoint voor jou de ideale oplossing:

Cursus Krav Maga voor vrouwen.

Krav Maga is een uiterst realistisch zelfverdedigingsysteem gekenmerkt door zijn simpliciteit en effectiviteit. Het wordt over heel de wereld beoefend door zowel mannen als vrouwen. Tijdens deze cursus speciaal voor vrouwen gaan we ons echter verdiepen in problematieken waar vrouwen sneller mee geconfronteerd worden dan mannen.

De cursus bestaat uit twee blokken van twee uur. Tijdens ieder blok zal er een nieuw thema worden behandeld. Zo zullen we werken rond mogelijke aanrandingssituaties, wat je kan doen als iemand je bij je haar of polsen vastgrijpt, hoe je een vriendin in nood kan helpen en veel meer.

De cursus is toegankelijk voor alle vrouwen vanaf 16 jaar.

Wat hebben onze studentes te zeggen ?

Je verlegt je grenzen, je werkt aan je conditie, je concentreert je. Cardio + Focus = Zen!

Dat doe je in het gezelschap van hele toffe mensen en professionele lesgevers, in een geweldige clubsfeer – ik kan het niet meer missen!

Kristien42 jaar - marketing manager

Trainen bij KMG KravPoint staat voor mij synoniem met: gevarieerde trainingen met fantastische lesgevers die heel geduldig zijn bij het aanleren van de technieken aan alle leeftijden; een boost voor je zelfvertrouwen omdat je leert wat je te doen staat in bedreigende situaties; aangename groepssfeer;

Krav Maga heeft me sterker gemaakt, zowel fysiek als mentaal

Marleen57 jaar - medewerkster personeelsdienst

Bij Krav Maga gaat het over meer dan alleen jezelf leren verdedigen. Je leert op een ontspannen manier je grenzen verleggen, je krijgt meer inzicht in jezelf en je wordt zelfzekerder.

KMG KravPoint staat voor: professionele begeleiding door gepassioneerde instructeurs, een leuke atmosfeer binnen de groep, supertoffe en leerrijke lessen… Let’s do this!!

Silke26 jaar - leerkracht buitengewoon onderwijs

Praktische Informatie.

Wanneer ?

Onze eerstvolgende cursus zal plaatsvinden op zaterdag 13 en 20 oktober 2018. De cursus bestaat uit twee blokken van telkens twee uur. Blok 1 gaat door op zaterdag 13 oktober van 14:00 tot 16:00 en blok 2 op zaterdag 20 oktober van 14:00 tot 16:00.

Waar ?

De cursus gaat door in de sportzaal van het Atheneum te Grimbergen. Ingang via de Lagesteenweg 77, 1850 Grimbergen.

Prijs ?

€ 40

Ik wil me inschrijven.

STAP 1: Donwload het onderstaan inschrijvingsformulier en mail het ingevuld en getekend terug naar info@kravpoint.be.

Inschrijvingsformulier cursus zelfverdediging voor vrouwen KMG KravPoint vzw

STAP 2: Betaal € 40 op rekeningnummer BE76 0017 8416 9395. In de omschrijving van de overschrijving jouw ‘cursus zelfverdediging voor vrouwen oktober’ + naam en voornaam vermelden.

We bevestigen je inschrijving na het ontvangen van de betaling.

Opgelet! De plaatsen zijn beperkt aarzel dus zeker niet te lang.