sweep him

Bij Krav Maga is er slechts één ding dat telt: Jij wilt degene zijn die veilig thuis komt op de dag dat je wordt belaagd door één of meerdere tegenstanders! Hier zijn 5 redenen waarom jij je vandaag nog moet inschrijven voor onze cursus zelfverdediging voor vrouwen:

1. Je wordt een echte badass

je wordt een echte badass

Niets is beter voor je zelfvertrouwen dan weten dat je voorbereid bent op wat dan ook. Zeer weinig mensen zijn getraind in zelfverdediging of gevechtssporten. Gevolg: in gespannen situaties zullen de meeste mensen flippen, behalve jij. Jij blijft cool. Als het uit de hand loopt, ben jij klaar.

2. Het is praktisch en intuïtief

het is praktisch en intuïtief

Krav Maga maakt geen gebruik van afgelijnde rituelen of speciale technieken, zoals bij andere gevechtssporten vaak het geval is. Bij Krav Maga ligt de nadruk op efficiëntie: alle technieken bouwen verder op je natuurlijke instincten en dezelfde basisbewegingen komen terug in veel van de aanvallen en verdedigingen.

3. De stevige workout krijg je er zomaar bij

de stevige workout krijg je er zomaar bij

Beoefen een uurtje of 2 per week Krav Maga en binnen de kortste keren ben je in topvorm. Drie minuten punches of knee kicks geven is… uitputtend. Drie minuten burpees doen ook. En dat nog een keer of twintig…tight butt guaranteed!

4. Krav Maga is goed tegen stress

goed tegen de stress

Tuurlijk, sporten helpt meestal tegen stress, maar eens goed op een stootkussen slaan, een aanval afweren, kortom dingen die je niet kan doen op het werk of thuis…whole different ball game!

5. Het is de perfecte hobby

het is de perfecte hobby

Krav Maga is goed voor je zelfvertrouwen en je figuur, je leert je mannetje staan zowel fysiek als mentaal én je leert nieuwe mensen kennen. Waar wacht je dus nog op?

KravPoint organiseert heel het jaar door cursussen zelfverdediging voor vrouwen. Trommel al je vriendinnen op en schrijf jullie snel in.