angelina jolie

Krav Maga is een zelfverdedigingsysteem gekenmerkt door zijn simpliciteit en effectiviteit. Vrouwen en mannen over heel de wereld beoefenen Krav Maga om zichzelf en hun dierbaren te leren beschermen. In Hollywood is het al 10 jaar een geliefde stunt- en fitness training en helpt het filmsterren bij hun voorbereiding op een film.

1. Angelina Jolie

angelina jolie

Angelina Jolie maakte kennis met Krav Maga toen ze voor haar rol in Tomb Raider (2001) trainde. In 2014 begon ze intensief Krav Maga te trainen met Brad Pitt, tot 45 minuten per dag. Je weet wat daar allemaal is uit voortgekomen! 😉

2. Jennifer Lopez

jeniffer lopez

In de film Enough (2002) speelt Jennifer Lopez een geslagen vrouw en moeder die wegloopt van haar agressieve man. Ze begint Krav Maga te trainen om te kunnen terugvechten en haar dochter te redden. Jennifer begon reeds vóór de opnames van de film te trainen om in vorm te geraken. Lopez had het openlijk over de voordelen van Krav Maga en was er van overtuigd dat het vrouwen mentaal en fysiek sterker maakt. “Het maakt niet uit hoe groot of lang of sterk je bent. Het gaat erom om uit de weg te gaan, een tegenaanval te doen en alles te gebruiken om de overhand te krijgen.”

Lees ook: 5 redenen waarom jij je moet inschrijven voor onze cursus zelfverdediging voor vrouwen!

3. Jessica Chastain

jessica chastain

Jessica Chastain is ook grote fan van de versterkende eigenschappen van Krav Maga. Zij volgde een zware training voor de film The Debt (2010) en had er alleen maar lof voor: “Ik raakte een beetje geobsedeerd. Ik zag mezelf nooit als een vechter, maar in mijn allereerste sessie zeiden ze dat Krav Maga je leert je tegenstander zo snel mogelijk uit te schakelen. Het gaat er om, iemand die je bedreigt met bvb een mes of geweer, zo snel mogelijk te ontwapenen en veilig weg te geraken.”

Krav Maga is goed voor je zelfvertrouwen en je figuur, je leert je mannetje staan zowel fysiek als mentaal én je leert nieuwe mensen kennen. Waar wacht je dus nog op? KMG KravPoint organiseert heel het jaar door cursussen zelfverdediging voor vrouwen. Trommel al je vriendinnen op en schrijf jullie snel in.