Welkom in de wereld van Krav Maga.

Krav Maga is een uiterst realistisch zelfverdedigingsysteem dat wereldwijd aan populariteit wint. De nadruk ligt op efficiëntie: alle technieken bouwen verder op je natuurlijke instincten en dezelfde basisbewegingen komen terug in veel van de aanvallen en verdedigingen. Niets is beter voor je zelfvertrouwen dan weten dat je voorbereid bent op wat dan ook. Want bij Krav Maga is er slechts één ding dat telt: Jij wilt degene zijn die veilig thuis komt op de dag dat je wordt belaagd door één of meerdere tegenstanders!

Tijdens een speciale cursus zelfverdediging voor vrouwen wordt er dieper ingegaan in problematieken waar vrouwen sneller mee geconfronteerd worden dan mannen. We spraken met Kristien, één van de deelneemsters van onze cursus, en hoorde wat zij te vertellen had.

Lees ook: 5 redenen waarom jij je moet inschrijven voor onze cursus zelfverdediging voor vrouwen!

Kristien (34 jaar) nam in het voorjaar deel aan de 4-weekse cursus voor vrouwen:

Cursus Zelfverdediging voor Vrouwen

Met Krav Maga leer je jezelf verdedigen en is het dus zowel voor mannen als voor vrouwen. Dit gezegd zijnde, ik heb vrouwen hier al straffe dingen zien doen met mannen! Ben je fijner gebouwd of minder sterk, dan kan Krav Maga je leren hoe je de controle behoudt in bepaalde situaties. Het is absoluut geen leuke gedachte, maar het is perfect voor vrouwen en meisjes die makkelijker slachtoffer worden van seksuele intimidatie en dergelijke. Ik zou het iedereen aanraden!

Toch 1 waarschuwing: Krav Maga is extreem verslavend!

Zin gekregen om Krav Maga te ontdekken? Trommel je vriendinnen op en doe mee aan onze volgende cursus.