Welkom in de wereld van Krav Maga.

Krav Maga is een uiterst realistisch zelfverdedigingsysteem dat wereldwijd aan populariteit wint. De nadruk ligt op efficiëntie: alle technieken bouwen verder op je natuurlijke instincten en dezelfde basisbewegingen komen terug in veel van de aanvallen en verdedigingen. Niets is beter voor je zelfvertrouwen dan weten dat je voorbereid bent op wat dan ook. Want bij Krav Maga is er slechts één ding dat telt: Jij wilt degene zijn die veilig thuis komt op de dag dat je wordt belaagd door één of meerdere tegenstanders!

Tijdens een speciale cursus zelfverdediging voor vrouwen wordt er dieper ingegaan in problematieken waar vrouwen sneller mee geconfronteerd worden dan mannen. We spraken met Marleen, één van de vaste waarden in de club en vroegen haar wat zij van Krav Maga vindt.

Lees ook: Wat is Krav Maga? Kristien deed de test bij KravPoint.

Marleen (58 jaar) was er bij vanaf dag 1:

marleen met friso en eyal

Ik zie het leven door een roze bril, ik ben een geboren optimist… maar ik ben ook realistisch. We hebben allemaal al eens over onze schouder gekeken in een ondergrondse parking of iets sneller voorbij een groepje mannen gewandeld. Met de efficiënte technieken die Krav Maga aanleert, sta je je mannetje de dag dat je je in een lastig parket bevindt. Ik was er bij vanaf de eerste training in Wolvertem en was meteen verkocht. Nu 3 jaar later staat trainen bij KravPoint voor mij nog steeds synoniem met: gevarieerde trainingen in een fijne groep met fantastische lesgevers die heel geduldig zijn bij het aanleren van de technieken aan alle leeftijden.

Krav Maga heeft me sterker gemaakt, zowel fysiek als mentaal!

 

Lees ook: 5 redenen waarom jij je moet inschrijven voor onze cursus zelfverdediging voor vrouwen!

Zin gekregen om Krav Maga te ontdekken? Trommel je vriendinnen op en doe mee aan onze volgende cursus.